Nieuwe samenwerking

Beste baasje,

Liefste viervoeter,

Dankzij jullie jarenlange vertrouwen in onze praktijk en de groei die we hierdoor kennen, dringt de nood tot uitbreiding zich op. Omdat ons huis in de Bergenstraat echter zijn limieten bereikt heeft, zijn wij op zoek gegaan naar een oplossing. Deze heeft geleid tot een samenwerking met onze collega's van dierenartsenpraktijk Het Spoor in Geel. Zij hebben een gloednieuw gebouw met onder andere een ruime parking, wachtzaal en balie, meerdere consultatie- en operatieruimtes, een laboruimte en aparte hospitalisatieruimtes voor hond en kat. Kortom, alles waar wij naar op zoek waren. En ook zij zochten net als ons nieuwe collega's. De praktijk ligt op 10 minuten van het centrum van Dessel, Retie, Mol en Geel. Met deze samenwerking willen wij jullie nog beter van dienst zijn en verdere investeringen maken in de toekomst.

We blijven vanaf januari 2022 tijdelijk beperkt werkzaam in Dessel voor consultaties en afhalen van voeding en medicatie elke werkdag van 16u tot 19u.

In Geel zullen we elke werkdag open zijn van 9u tot 19u. Voor consultaties, operaties en andere onderzoeken werken we enkel op afspraak. De balie is elke werkdag open van 10u tot 12u en van 14u tot 19u. Hier kan je medicatie en voeding ophalen en afspraken maken.

Alle operaties, beeldvorming en andere kleinere ingrepen zullen dus enkel nog in Geel plaatsvinden. We gaan ook gebruik maken van 1 centraal telefoonnummer dat telkens in Geel beantwoord zal worden en van waaruit afspraken verdeeld zullen worden over beide locaties.

De startdatum van de samenwerking is 10 januari 2022. Om de overgang zo vlot mogelijk te laten verlopen zullen we de week van 3 t.e.m. 7 januari gesloten zijn. Voor dringende gevallen kan u wel terecht.

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe website en app waarop jullie afspraken kunnen maken alsook bestellingen van voeding en medicatie zullen kunnen doen. Hou zeker onze eigen website www.dapdebergen.be in het oog voor updates.

Wij zijn allemaal erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking en hopen dat zoveel mogelijk baasjes en hun dieren ons spoor naar de nieuwe praktijk zullen volgen.

Vele groetjes,

Joke en Sasha
onze nieuwe collega's Carla en Tess

Dierenartsenpraktijk Het Spoor
Retieseweg 114A
2440 Geel

014 38 86 67

Tekst hier invullen...